2010-10-13

DEKRA Automotive AB

2010-10-13:
Bernerskoncernen satsar på DVK från DEKRA

DEKRA Automotive AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

 

Från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Automotive och Göran Efraimsson, Servicemarknadschef Berners

 

BERNERS tar grepp om sin verkstadskvalitet

AB Berner & Co ansluter samtliga sina verkstäder till DEKRAs koncept DVK för kvalitetsutveckling av sina bilverkstäder. DVK innebär oanmälda stickprovskontroller av utförda service- och reparationsarbeten samt skadereparationer. Berners är återförsäljare av Audi, VW, VW Transportbilar och Skoda med verkstäder i Östersund, Sundsvall och Härnösand.

  • Vi inom Berners önskar ett tydligt och kundanpassat system som samtidigt ger oss en överblick mellan våra verkstäder och mot övriga i landet. Det kan DEKRA ge oss och vi känner att detta steg kommer att förse oss med ett viktigt stöd i vårt kvalitetsarbete. Nöjda kunder och en stark positionering är målet för oss, säger Göran Efraimsson, Servicemarknadschef Berners.
  • Med Berner stärker DEKRA sin etablering in Norrland. Sedan tidigare hjälper vi regionens verkstäder för BMW och Kia och helt nyligen har Burlin Motor med Toyota valt oss där som partner. Samtliga dessa kunder har nu tillgång till ett effektivt redskap för sitt kvalitetsarbete och sin affärsutveckling. Roligt att även Norrland kommer nu mer och mer, tillägger Frank Schubert, VD för DEKRA Sverige.  

DEKRA erbjuder DVK till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK är en förkortning av DEKRA Verkstadskvalitet. DVK är en av flera produkter som DEKRA erbjuder fordonsmarknaden för att trygga kvalitet och kundrelationer.

Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen.
Med över 28 000 medarbetare och en omsättning på 18 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Automotive AB med huvudkontor i Stockholm är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Automotive AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se