2010-10-19

DEKRA Automotive AB

2010-10-19:
Veho Bil och DEKRA i kvalitetssamarbete

DEKRA Automotive AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Från vänster Seppo Liimatainen Servicechef Veho Bil och Frank Schubert, VD DEKRA Automotive

 

Veho Bil AB väljer DEKRA för sin kvalitetsutveckling med oanmälda och opartiska kontroller av utfört verkstadsarbete. Veho Bil är återförsäljare av Mercedes-Benz, Smart, Citroën, Chrysler, Jeep och Dodge i Stockholm. Veho Bil är ett dotterbolag till Veho Group som bl.a. är importör av Mercedes-Benz i Finland.

- Med DEKRA vill vi uppnå en god verkstadskvalitet för vår serviceverksamhet inkl. vår skadesida och vår ambition är att vara i främsta ledet för våra fordonsmärken och i våra kundkontakter. DEKRA har de nya produkter som tilltalar oss, säger Seppo Liimatainen, Servicechef Veho Bil AB i Stockholm. 

- Veho Bil ansluter sig nu till en mängd av verkstäder i landet som valt DEKRA. Speciellt intressant är att Veho Bil är landets första auktoriserade Mercedes-Benz verkstad som tagit steget för DVK. DEKRA har i Europa ett omfattande och nära samarbete med Daimlerkoncernen sedan långt tillbaka. Därför är det en milstolpe för DEKRA att ett samarbete mellan våra varumärken även startar upp i Sverige. Det gäller även nya märken för oss som Chrysler, Dodge och Jeep säger Frank Schubert, VD för DEKRA.

DEKRA erbjuder DVK till både centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK ger en direkt återkoppling av resultatet och en anpassad rådgivning. DVK är en av flera produkter som DEKRA erbjuder fordonsmarknaden för att trygga kvalitet och kundrelationer. DVK är en förkortning av DEKRA Verkstadskvalitet.

Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen.
Med över 28 000 medarbetare och en omsättning på 18 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Automotive AB med huvudkontor i Stockholm är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Automotive AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se