2011-08-24

DEKRA Automotive AB

2011-08-24 Din Bil i Skåne satsar på DVK för verkstadskvalitet

Dekra Automotive AB Sverige: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
På knä från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Automotive AB och Dick Lundgren, Servicemarknadschef Din Bil Sverige AB region/syd med servicechefer från Din Bil Sverige region/syd och Regiontekniker samt Teknisk chef från DEKRA

 
 
Din Bil Sverige AB region/syd och DEKRA inleder samarbete om kvalitet
 
Din Bil Sverige AB region/syd kan med sina koncernsyskon i Göteborg och Stockholm uppvisa konceptet DVK för kvalitetsutveckling av sina bilverkstäder för sina kunder. Uppdraget innebär stickprovskontroller av utförda service- och reparationsarbeten samt skadereparationer. Din Bil Sverige AB region/syd har verkstäder för VW, VW Transport, Audi och Skoda i Malmö, Lund, Helsingborg och Trelleborg.
 
- Vår ambition är att säkra såväl våra kundrelationer som verkstadskvalitet långsiktigt. Därför tar vi stöd av DEKRA för en professionell och neutral kvalitetsuppföljning som ger en konkret vägledning, säger Dick Lundgren, Servicemarknadschef för Din Bil Sverige AB region/syd.
 
DEKRA erbjuder DVK såväl till centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK betyder DEKRA Verkstadskvalitet och är en av flera produkter som DEKRA erbjuder fordonsmarknaden för att trygga kvalitet och kundrelationer.
 

- Din Bil som är en av landets största återförsäljare och verkstadskedjor har nu ett etablerat koncept som opartiskt och konkret bidrar till att utveckla servicemarknaden och kundkontakter. Vi ser att DVK ger tydliga förbättringar över hela landet, avslutar Frank Schubert, VD för DEKRA Automotive

 

Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen.
Med över 28 000 medarbetare och en omsättning på 18 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Automotive AB med huvudkontor i Stockholm är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Automotive AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se