2011-10-03

DEKRA Automotive AB

2011-10-03 Länsförsäkringar och DEKRA i rikstäckande samarbete

DEKRA Automotive AB Sverige

Kenneth Lindberg, Länsförsäkringar, Frank Schubert, DEKRA Automotive samt Kjell Söderberg, Länsförsäkringar, till höger.
Ennio Pesce från Länsförsäkringar AB fattas på bild.

 
Länsförsäkringar väljer DEKRA för skadereparationskontroller
 
Länsförsäkringar som är ett av landets ledande försäkringsbolag ingår samarbete med DEKRA för att kontrollera och säkra kvalitetsnivån av skadereparationer utförda på försäkringstagarnas fordon.
 
- Länsförsäkringar vill få en överblick på de skador som vi reglerar för våra kunder. Därmed kan vi säkra en god kvalitet på det arbete vi beställer av landets skadeverkstäder, något som kommer våra försäkringskunder också tillgodo. Med DEKRA har vi en neutral part som med trovärdighet utför kvalitetskontrollerna för oss, säger Kenneth Lindberg, Länsförsäkringar.
 
- Vi på LF Stockholm har redan sedan flera år samarbetat med DEKRA, det har gett oss en god insyn i behovet av opartiska kontroller av verkstadskvalitet, menar Kjell Söderberg, Länsförsäkringar.
 
- Idag har vi ett etablerat och omfattande samarbete med fordonsbranschen, detta uppdrag ger oss nya dimensioner i branschens kvalitetsutveckling, säger Frank Schubert, VD DEKRA Automotive.
 
DEKRA erbjuder fordonsmarknadens aktörer, från generalagenter till lokala återförsäljare, en rad av produkter för att trygga kvalitet och kundrelationer. DEKRA är en neutral part för alla aktörer.

 

Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen.
Med över 28 000 medarbetare och en omsättning på 18 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Automotive AB med huvudkontor i Stockholm är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Automotive AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se