2013-03-12

DEKRA Automotive AB

2013-03-12: Biljouren i Åkersberga väljer DEKRA för kvalitetssamarbete

Till vänster Stefan Beijar, Regiontekniker DEKRA Automotive och till höger Niklas Öbrand, Verkstadschef Biljouren i Åkersberga

 

Biljouren anlitar DEKRA för opartiska kvalitetskontroller

 

Biljouren i Åkersberga som är auktoriserad verkstad för VW person- och transportbilar, Audi,
Skoda samt Seat väljer DEKRA för stickprovskontroller av sin fullserviceverkstad i Åkersberga.

 

- Vår ambition är att hålla en hög nivå på utfört verkstadsarbete och kundbemötande, hela vår verksamhet bygger på det. För det behöver vi oberoende kontroller som följer upp och stöder
vår utveckling. Därför har vi vänt oss till DEKRA som har ett väl beprövat koncept på marknaden säger Lars Treser, VD Biljouren i Åkersberga AB. 

 

- DEKRAs kvalitetskoncept för fordonsverkstäder har vunnit mark runt om i landet. Fördelarna
med att uppmärksamma interna arbetsmetoder och rutiner kommer nu även Biljouren tillhanda. Syftet är att vi hjälper verkstäderna med att säkra affärsrelationerna med sina kunder menar Frank Schubert, Chef Consulting DEKRA Automotive AB.
DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

 

Fakta:

 

DEKRA AG med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 29 000 medarbetare och med en omsättning på över 18 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Automotive AB med huvudkontor i Stockholm är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

 

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se