2014-03-29

DEKRA Automotive AB

2014-03-29: DEKRA och Folkadoktorn

DEKRA Quality Management AB

 

 

 Till vänster Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management och till höger Anders Teiner, delägare Folkadoktorn

 
Folkadoktorn anlitar DEKRA för opartisk kvalitetsuppföljning med DVK
 
Folkadoktorn i Saltsjö-Boo som är auktoriserad verkstad och skadeverkstad för VW person- och transportbilar samt Audi väljer DEKRA för stickprovskontroller av utförda reparationer.
 
– Vi vill erbjuda våra kunder en hög kvalitet på tjänster och kundbemötande. Med DEKRA och deras kvalitetskontroller får vi en konkret och saklig uppföljning av vår verksamhet. Samtidigt kan vi även jämföra oss med våra kollegor i landet, säger Anders Teiner, delägare Folkadoktorn AB. 
 
DEKRAs kvalitetskoncept för fordonsverkstäder DVK är anpassat för att stärka kundrelationer, administrativa processer och kvalitet på utfört verkstadsarbete. Sedan mer än 5 år har vi nu erbjudit
DVK i landet och vi upplever att intresset växer för en extern och opartisk kvalitetsutveckling. Våra kunder är engagerade i kvalitetsfrågor avslutar Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.
 
DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds
till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.
 
Fakta:
 
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller.Med 32 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.
 
För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

 

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se