2014-04-15

DEKRA Automotive AB

2014-04-15: Söderbergs i Nyköping säkrar kvalitet med DEKRA

DEKRA Quality Management AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Till vänster Camilla Hoonk, Verkstadschef Söderbergs Nyköping och till höger Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management

 
Söderbergs Personbilar i Nyköping väljer DEKRA för kundernas trygghet
 
Söderbergs Personbilar i Nyköping, auktoriserad verkstad och skadeverkstad för VW person-
och transportbilar samt Audi, Skoda och SEAT, samarbetar med DEKRA för stickprovskontroller.
 
– Med DEKRAs kvalitetskontroller får vi en konkret och professionell uppföljning av vår verksamhet. Till nytta för våra kunder och vårt interna arbete säger Camilla Hoonk, Verkstadschef Söderbergs Personbilar i Nyköping. Vi vill ligga i framkant med ständiga förbättringar inom kvalitet, tillägger
Mattias Gustafsson, Servicemarknadschef Söderbergs Personbilar Nyköping.
 
Det gläder oss att intresset för opartisk kvalitetsuppföljning ökar. Vi välkomnar varmt nu även Söderbergs i Nyköping. Sedan tidigare är bl.a. även Söderbergs i Norrköping en partner till DEKRA, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.
 
DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller.Med 32 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.
 
För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.
CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se