2016-03-23

DEKRA Automotive AB

2016-03-23: Glasbranschföreningen

DEKRA Quality Management AB

Erik Haara, VD Glasbranschföreningen och Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB

DEKRA och Auktoriserade Bilglasmästare i samarbete om opartiska revisioner

Glasbranschföreningen (GBF) som är Sveriges bransch- och arbetsgivarorganisation för glasmästare med över 600 medlemsföretag. GBF som bl.a. representerar över 300 bilglasmästare väljer DEKRA för samarbete för sina revisioner.
 
-Vi fortsätter med utvecklingen av vårt kvalitetsarbete inom vår organisation. Där har vi valt att förlänga samarbetet med DEKRA som vi framgångsrikt anlitat under nu flera år. DEKRA ser nu även över hur vi efterlever våra arbetsprocesser rent praktiskt ute hos våra medlemmar. Allt för att vi ska möta våra kunders framtida förväntningar, menar Erik Haara, VD Glasbranschföreningen.
 
- Att DEKRA får fortsatt förtroende att utveckla samarbetet även mot revisioner av praktiskt utförda bilglasreparationer är glädjande för oss. Det innebär ett också ett naturligt steg för GBF i deras ambition att säkra kundrelationer, säger Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.
DEKRA erbjuder tjänster som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet för branschen över hela landet. Allt från kvalitetskontroller av utfört verkstadsarbete till kalibrering av verkstadsutrustning och olika typer av revisioner erbjuds aktörer inom fordonsbranschen.
CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se