2016-05-19

DEKRA Automotive AB

Nyheter & press

2016-05-19: ÖBAB i Örebro startar samarbete med DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Från vänster Johan Hultman, Teknisk chef DEKRA QM AB och Ulrik Hansen, Verkstadschef ÖBAB i Örebro

Kia och Subaru i Örebro får oberoende kvalitetskontroller av DEKRA

ÖBAB, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceverkstad för Kia och Subaru, ingår samarbete med DEKRA för stickprovskontroller av utförda verkstadsarbeten.
- Med en oberoende part som DEKRA får vi en professionell och opartisk kontroll av vår verksamhet inom servicemarknaden. Det ger både oss och våra kunder trygghet inför marknadens krav på kvalitet och kundnöjdhet inför framtiden, säger Ulrik Hansen, Verkstadschef på Örebro Bilbolag AB.
- Det ligger i tiden med kvalitetskontroller ifrån en neutral part. Det är vi ensamma om i landet att erbjuda. Den fördelen ser fler och fler verkstäder och intresset för vårt DVK ökar ständigt. Nu får även ÖBAB en bra verkstadskontroll, säger Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.
DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.
 
Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 35 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.
 
För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.
CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se