2017-03-16

DEKRA Automotive AB

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-03-16: Lidingö Motorservice och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Från vänster Jan Olofsson, Platschef Lidingö Motorservice AB och Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB

 Lidingö Motorservice AB, som är auktoriserad serviceverkstad för VW, Audi, Skoda och även VW Transportbilar på Lidingö, ingår samarbete med DEKRA för opartiska kvalitetskontroller.

 – Våra kunder ska känna full trygghet när de lämnar sina fordon till oss. Då är den neutrala aktören DEKRA en tillgång för våra kundrelationer samt för att säkra upp processer internt hos oss, säger Jan Olofsson, Platschef Lidingö Motorservice AB.

  Vår ambition är att vara en aktiv part för fordonsverkstäders löpande kvalitetsutveckling i landet. Nu kan vi också bistå Lidingö Motorservice med våra erfarenheter och tjänster inför framtidens behov. Det är glädjande att få det förtroendet, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se