2017-04-28

DEKRA Automotive AB

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-04-28: TB Bil och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Från vänster Philip Berglund, Servicemarknadschef TB Bil i Norrköping och Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management 

TB Bil i Norrköping ingår samarbete med DEKRA

TB Bil i Norrköping AB, som är auktoriserad återförsäljare och serviceanläggning för Kia, Subaru och Iveco ingår samarbete med DEKRA för opartiska kvalitetskontroller.

- Inför framtiden vill vi stå rustade för de krav som ställs på servicemarknaden. DEKRA med deras koncept DVK och erfarenhet passar våra ambitioner inom utveckling inom kvalitet, säger Philip Berglund, Servicemarknadschef TB Bil Norrköping AB.

- Vi kommer kunna bistå TB Bil med konkret uppföljning och tydliga kvalitetskontroller för deras utvecklingsarbete inom servicemarknaden, säger Frank Schubert, VD DEKRA QM AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.


Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se