2017-05-04

DEKRA Automotive AB

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-05-04: Aros Auto och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Aros Auto i Västerås väljer DEKRA för verkstadskvalitet


Från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB och Samuel Egnesund, Verkstadschef Aros Auto AB

Aros Auto AB i Västerås, som är auktoriserad återförsäljare och serviceanläggning för Kia startar med opartiska kvalitetskontroller i samarbete med DEKRA.

– Våra kunder måste känna sig trygga med hela sitt bilköp hos oss. Därför är vår verkstadskvalitet  prioriterad. För att trovärdigt följa upp vår interna kvalitetsutveckling är DEKRA rätt partner för både oss och våra kunder, säger Samuel Egnesund, Verkstadschef Aros Auto AB.

En verkstad med engagemang för kvalitet har stor nytta praktiskt stöd av en oberoende part i sin verksamhet. Vi gläds åt samarbetet med Aros Auto, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA QM AB. DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:

 DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller.Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

CONTACT
DEKRA Quality Management AB
632 20 Eskilstuna
Tel: +46 (0)10-455 10 00
Fax: +46 (0)10-455 11 40
E-mail: info.ause@dekra.com
Hemsida: www.dekra-automotive.se